søndag den 18. oktober 2009


Det har stået lidt stille den sidste uges tid pga. sygdom :-(

Båden skulle gerne være klar til uge 46 hvor jeg tager til Vänern, sammen med Knud Reus.

Et must på søen er planerboards, da fiskeriet foregår i overfladen.
Jeg ville være ked af at skulle have en stor mast ud foran så det er løst ved at lave en lille mast i hver side af pilothouset, så skal man heller ikke ud foran og rigge fra i dårligt vejr, men det hele kan styres fra cockpitet.

Experten Brian "Quicksilver" var lige forbi igår på vejen hjem fra Värnern og godkendte holdbarheden. Og det var jeg happy med, lige indtil han fortalte at han faktist havde mistet 2 ud af 3 fisk denne gang.....hmmm, mon man skal stole på sådan en Trolling-Novice ,he,he

4 kommentarer:

 1. Jeg kan da ikke gøre for jeg er så uuuuuuuuuurutineret, he he. Derfor behøver du jo ikke stille mine fejl og mangler til skue for hele Danmarks trolling armada, he he.

  SvarSlet
 2. Årrhh....de 2-3 stykker som læser min Blog kender nok ikke engang " Quicke Brian :-)
  Det kan være du er heldig der er nogen klar med gode råd....i så fald vil jeg også gerne have dem inden uge 46,he,he

  SvarSlet
 3. Kender ham kun som "pron Bryan", jeg tror der var noget lusket ved ham sidst jeg så ham på Vänern, der måtte man kun komme ombord hvis man havede tanga på, typisk folk der har fyr i båden. :()

  SvarSlet
 4. Hej Peter
  Tangaen er skiftet ud med lange underbukser og træsko støvler. I solidartiet med det skrantede miljø og klima forandinger jorden rundt, har jeg besluttet kun at tænde fyret og dermed bruge diesel hvis temperaturen kommer under 18 grader, he he. Det næste bliver nok at jeg vælger at køre på 3 cylindre ud til topgrund istedet for 4 cylindre, så sparer jeg ydermere 25% på benzinen ;-)

  SvarSlet