mandag den 11. august 2014

Ny form fra Bleiguss

Havde fat i Michael fra http://www.bleigussformen-shop.de/ og fik ham med på ideen om en ny form dækkende 40,60,80 og 100 gram, de vægte vi mest fisker med. Denne form er bestilt uden krave som mange gange ødelægger softbaiten og i stedet monteres en wire modhager, den holder super godt på agnen og man slipper for at lime den fast.
Lidt overraskende kom der i dag en pakke med 3 forme som tak for hjælpen, tak for det Michael :-)


Det er lidt bøvlet at få placeret wiren, men med det gamle fluebindingsudstyr går det faktisk ret godt.


 

7 kommentarer:

 1. Fed form - bestiller nok en til mig selv!

  Jeg er dog nybegynder i dette felt så ville høre hvor du får fat i støbe materialle henne? Er det igang på DBA og finde gammelt fiskegrej eller blybælter fra en dykker?

  Tak - Jan

  SvarSlet
 2. Tja, bly må man ikke købe mere, men kun bruge det man har til at ligge og så kun til eget forbrug. Ellers er der Bismuth metal som har de samme egenskaber som bly, men 30 gange dyrere. Hvidmetal findes i en blyfri legering, den vejer så mindre en bly. Jeg omstøber en del af mit gamle fiskegrej , downriggerkugler og pirke som jeg har haft til at ligge i årtier. Du kan også købe formen af mig, jeg lovede Michael at købe de første 5 stk. hvis han lavede den :-)

  SvarSlet
 3. Hej igen - det lyder som en fin mulighed. Kan du ikke sende lidt detaljer/kontakt info til mig på jan.lisberg snabel-a gmail.com.

  Tak

  SvarSlet
 4. de små virestykker kan de også købes færdige eller er det noget man laver selv

  SvarSlet
 5. jeg køber også gerne en form ian danielsen

  SvarSlet
 6. Jeg har nok 5 forme til salg, i må kontakte mig på claus@cbprivat.dk, men har lidt travlt i øjeblikket så der kan gå et par dage med svar :-).
  Mht. wiren kan man selv bukke med noget 0,5 -0,6 mm rustfri fjedertråd, ellers skal i bestille i US http://lurepartsonline.com/Online-Store/Mold-Insert-Components/Wire-Keeper.html

  SvarSlet
 7. Fedt initiativ Claus - Hvis du stadig har forme til overs aftager jeg gerne en. Jeg var selv nød til at modificere fiskehovedformen med hoveder på 80 og 110, så kraven blev erstattet af tråd

  SvarSlet