mandag den 12. juli 2010

Tur i Langelandsbæltet


En fin tur i Langelandsbæltet i går. Det kneb med at finde de store torsk, de 2 største som Jesper fik var på 5 og 3,5 kg, resten mellem 40 og 55 cm, men fine fisk....det er lang tid siden jeg har set så store torsk i de indre danske farvande.
Fik testet lidt udstyr.

Struckture scan fik vi startet op, imponerende billeder og vil helt sikkert være en stor hjælp til at lokalisere vrag fremover. Vi gik dog tilbage til alm. ekkolodsbillede da vi søgte fisk det var nemmere at se fra bagenden af båden.
Tv`et blevet flået ned og smidt hen i et hjørne, det generede udsynet til ekkolodet...det ville være lækkert hvis Lowrance tog lidt af lære fra f.eks. Garmin og man kunne overføre billedet fra HDS til en alm. tv skærm via HDMI eller VGA istedet for at bruge tiden til useriøse ting som motorinstrumenter og Ipod på mit ekkolodsbilllede....hva`faèn skal det der !!! he,he.

Smart Tabs blev også testet....ikke nogen succes, de gør ikke noget for bådens sejlegenskaber.
Jeg har prøvet dem på andre typer både hvor de har hjulpet kraftigt....tror de er for små til den tunge båd og de oversprøjtede min motor med vand....ikke i orden, så de bliver afmonteret og båden forbi glasfibermanden til lukning af huller.

De pulverlakerede pirke blev også testet og holder rigtigt fint. De pirke jeg havde dyppet i pulveret har et tykkere lag end dem jeg har sprøjtet og der kan lakken slåes af....de sprøjtelakerede holder rigtigt fint....langt,langt bedre end alm.dåsemaling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar