søndag den 14. november 2010

Torske succes :-)


Fin tur på bæltet, efter lidt afprøvning af forskellige fiskemetoder fandt vi melodien og en stak torsk melem 45-53 cm...så målet for uge 45 er nået, he,he.
Nu skal vi så have frisk torsk i aften.

Torsken skæres i mindre stykker og marineres mindst 2 timer i citronsaft, salt og peber.
Derefter laves en dej som stykkerne dyppes i og frituresteges.

250 g hvedemel (4 dl)
1 æggeblomme
2 dl øl
1 dl lunkent vand
1/2 dl olie
lidt salt
lidt sukker
2 æggehvider
Tørrede krydderurter

Rør mel, æggebomme, øl, lunkent vand, olie, salt,urter og sukker til en glat dej. Lad den hvile koldt en time. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Dejen skal bruges straks. Dyp stykker af fisk i dejen og steg i olie eller frituregryde.

1 kommentar:

  1. Det lyder godt Claus.
    Prøv at tage lidt af dejen fra inden du kommer de tørrede krydderurter i og blande lidt rosen paprika i den dejen uden urterne, det bliver også super

    SvarSlet