mandag den 15. april 2013

Lidt mere jig

Nåede en tur på vandet i dag med jerkbaitstangen og lidt hjemmelavet grej.Propel blev testet, 15 tommer var lidt for optimistisk, alligevel kom båden ligeså hurtig ud af vandet som med den gamle 13 tommer, men nåede kun 5500 omdr. 13 tommer monteret vi prøver igen i morgen. Lidt fisk blev det også til, kom desværre lidt sent på vandet og fiskene var begyndt at sprede sig, største idag omkring 5 kg. Bingo !

9 kommentarer:

 1. Tillykke med den fine torsk. ;-) godt billede på loddet.

  SvarSlet
 2. Fin torsk. Rigtig godt billede af loddet. ;-)

  SvarSlet
 3. Flot skarp billede på dit ekkolod samt en pæn fisk. Tillykke.

  SvarSlet
 4. Godt gået. Vildt flot billede på loddet.

  SvarSlet
 5. Du skulle jo bare have udvist lidt større tålmodighed......torskene samlede sig lidt igen senere. Kort efter du sejlede ind fandt jeg en stime stående på skrænten som gav en stribe (læs mere end 10) fine fisk op til 3 kilo. 6 tommer shads i blå/hvid i fiskeolielage.....det var hvad de kunne li´ :-)
  /Torben Bergmann - Yamarin 59 HT

  SvarSlet
 6. Jeg havde ikke mere tid :-)Men tager ud igen i aften hvis det kan styres i den vind. Men jeg havde da også 9 fine torsk med hjem fra 1- 5 kilo på de par timer jeg fiskede.... det er OK.

  SvarSlet
 7. Ja det er da faktisk mere end ok....vi snakker jo om Lillebælt :-)
  Og det fede ved fiskeriet var også, at med min 6" shad fangede jeg ikke en eneste undermåler - og torsk på et par kilo giver sgu en fin oplevelse på let grej med o,12 mm fletline.
  /Torben

  SvarSlet
 8. Ja, det er super fiskeri. Du må kigge forbi en dag og se hvordan du kommer i gang med selv at lave dine shads :-)

  SvarSlet
 9. Det er nu mere blyhoveder i størrelse 50-80 gram jeg snart mangler :-)
  /Torben

  SvarSlet