søndag den 19. januar 2014

Lige en opfølgning på DAM hjulet

Tja dovenlarsen her sidder med et adskilt DAM A-head 200 hjul, jeg har ikke været for god til at få skyllet det første hjul jeg købte for ca. 1 år siden og betaler nu prisen.Har lige her til morgen hentet grejet fra båden og opdagede at spolen sad fast...hmmm. Da hjulet samtidigt er pissebesværligt at adskille....og samle, så må jeg nok til at se mig om efter en anden type, lige så let, venstre hånd og måske knap så anvanceret.
 Hjulet er ikke særligt saltvandsbestandig og man skal være over det HVER gang.
Efter endt fiskeri så anbefales det at tage spolen ud, lige tørre af og så et tyndt lag hjul fedt / olie på kanten. Spole er heldigvis hurtig at tage ud, tryk på DAM emblem og drej hjulhuset, derefter kan spolen bare tages ud.3 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Det er jeg ret ærgerlig over for jeg har netop fået sådan et hjul i gave efter at have læst om det her hos dig... øv!
  Jeg plejer dog at være ret påpasselig med at få skyllet alt mit grej når jeg kommer hjem så håber det går. :-)

  Er "Da hjulet samtidigt er pissebesværligt at adskille....og samle, så må jeg nok til at se mig om efter en anden type" ironisk for jeg tænker det er nemt at tage spolen ud af huset vha DAM knappen (vidste ikke man kunne det før idag...)?

  Vh
  Jan

  SvarSlet
 2. Hjulet fejler ikke noget, ironisk...og et drag over nakken til mig selv over jeg ikke lige har brugt 1 min på at tage spolen ud, renset og smurt :-(
  Så kan jeg lære det :-) Jeg må være lidt mere over de 2 andre hjul jeg har af samme type.

  SvarSlet
 3. Det var ment som en advarsel til jer andre som har købt hjulet, det er ikke specielt beregnet til saltvand og man skal være over det hvis det skal holde flere år. Jeg troede faktisk ikke man kunne få saltvandsmodeller i baitcast hjul, men her er et http://www.tackledirect.com/quantum-smoke-sl101hpts-inshore-baitcasting-reels.html, jeg tror dog ikke det er bedre hvis service niveauet er på højde med det min fiskegrej-butler har præsteret her :-( Utroligt man ikke bare kan komme træt hjem fra en fisketur og smide sig på sofaen....og så regne med udstyret fungerer næste gang... æv :-)

  SvarSlet