onsdag den 19. maj 2010

PighvarBlev inviteret med på kysttur efter Pighvar, dejlig tur.
Den første halve time skete intet og jeg gik og øffede over at det var det døde hav da jeg lige pludselig trådte på en fin hvarre på omkring 1 kg...sikke et chock :-)
Nu havde jeg set dem og begyndte at fiske mere koncentreret..inden for den næste time havde jeg 2 hug og jokkede på endnu 1 :-)
Det begyndte at blæse op og vi flyttede plads...efter ca. 20 min. havde min makker det første hug, lige neden for hans fødder....10 sek. efter huggede det på min også på 1/2 meter vand. Og så gik det ellers slag i slag, vi landede 11 pighvar og fik de 7 med hjem. Vægt mellem 1 - 1,5 kg med den største. Så begyndte det rigtigt at blæse og vandet kom hurtigt ind så vi kunne ikke styre fiskeriet mere. Jeg smutter nok derud igen imorgen :-)

3 kommentarer:

 1. Hej Claus fik en enkelt pighvar idag,men den var kun 20 cm jokkede på 4 store plader og de 2 af dem var runde som stegepander så der er masser af dem prøvede 2 tilfældige steder.

  Morten Team expert

  SvarSlet
 2. Det var da dejligt du mærkede liv. Ja, man tror ikke på de ligger så tæt på land før man har jokket på den første :-)
  Har fri hele uge 23 og ville egentligt have trollet et par dage, men det bliver droppet til fordel for de store plader...hvis jeg kan skaffe Tobis, men det burde også kunne gøres med sildestrimmel.

  SvarSlet
 3. Tobis i poser fås på vonsild camping til 30 kr for 20 stk. ellers prøv med gulp alive toby (sand eagle) det var det jeg fik min på.prøvede først med frosne toby men syntes ikke der skete meget med dem og de gik også hurtigt istykker du kan jo evt give lyd når du skal der over igen kan være jeg er frisk på at tage med skal dog arbejde men skal først møde kl 2300. tlf 25759560

  Morten TeamExpert

  SvarSlet