søndag den 25. november 2012

2 ture i Kolding Fjord

Bjørnviken blev luftet et par gange denne uge. Torsdag en tur i Kolding Fjord, med 3 undermålere ( 20-25 cm) i båden og en mistet på sideplaneren. Lørdag endnu en tur i Fjorden, denne gang i følgeskab af Team Cognac og Kent fra Esbjerg, ikke et eneste hug. Brugte så et par timer i snævringen også uden held, der var så en del torsk at lodde, men jeg havde ikke fået grejet med til dem. Nu bliver båden pakket væk til juleferien 18 dec.-14 jan, så får fjorden endnu EN chance og hvis ikke den så snart kaster en ordenlig fisk af sig bliver den blacklistet i 2013 og jeg vil måske begynde at udforske fiskevandene fra Årøsund :-)

3 kommentarer:

 1. Endelig og du må gerne være medlem i Aask :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo,tak,Simah. Jeg havde faktisk luret på at køre derud til jeres jule tam-tam, bare for at se hvad i er for nogle starutter :-)

   Slet
 2. Hej Claus.

  De er nogle fine gutter dernede. Der er intet hemmelighedskræmmeri eller andet. De har godt fiskevand, både efter flade og havørreder. Kan kun anbefale, at blive medlem, som Jan han skriver. Jeg har efterhånden også droppet Kolding fjord. Der er alt for langt imellem nogle fine fisk.

  SvarSlet